Welkom op de site van Kinderdagverblijf Okiedokie

 

Met deze website willen wij u zoveel mogelijk informatie verstrekken.

 

Ons kleinschalig kinderdagverblijf is gevestigd aan de Kreitenmolenstraat te Udenhout. Hier opende wij 1 september 2008 onze deuren en we hebben inmiddels 3 groepen. Een babygroep 0-1 jaar, dreumesgroep 1-2 jaar en een peutergroep 2-4 jaar.

 

Onze doelstelling is om betrouwbare, sfeervolle, rustige en gezellige opvang te bieden. Dit zodat uw kind met veel plezier bij ons komt spelen en waar u uw kind met een gerust hart achterlaat.

 

Wij werken met 3 vaste leidsters per groep zodat uw kind zich snel vertrouwd voelt met zijn of haar leidster. We zorgen ervoor dat er zo min mogelijk wisselingen plaats vinden, dit op de eerste plaats in het belang van uw kind, maar ook voor u als ouder.

 

Wat wij belangrijk vinden is dat u een goed gevoel heeft bij het kinderdagverblijf dat u kiest voor uw kind. Daarom raden wij altijd aan om gezellig een kijkje te komen nemen en zo de sfeer van onze kleinschaligheid te kunnen proeven. U bent daarvoor op alle tijden van harte welkom en u krijgt dan meteen een uitgebreid informatiepakket van ons mee, welke we u uiteraard ook toe kunnen sturen.

 

Ons motto is: elk kind is uniek en wij zullen ze op een liefdevolle manier opvangen!!

 

Wij hopen dat onze site u een goede eerste indruk geeft en verwelkomen u graag op onze locatie!

 

 

Anke Paashuis en Sanne Verstijnen-Scheffers